Вівторок
17.09.2024
18:30
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2016 » Червень » 28 » завершується червень...
    14:43
    завершується червень...

    Завершується червень, а справжній літній відпочинок лише розпочинається! Сподіваюся, що канікули 6-В у самому спекотному розпалі та усе заплановане знаходить своє втілення на морських пляжах, затишних сільських подвір'ях, у таборах відпочинку, санаторіях чи у подорожах, сповнених пригод.

    Гарного вдалого відпочинку і невеличкий підсумок подій за місяць .

    Червень 2016 року видався для учнів нашого класу  насиченим приємними подіями, особливо на початку.  У перший день  місяця відбулася підсумкова лінійка для шестикласників, де ми пригадали більшість заходів навчального року, а завуч проаналізувала успішність. Вітаємо учнів, які мають високий рівень навченості з усіх предметів (Наталія Гула, Злата Засенко, Софія Овчаренко). Усі почули вже в класі, над чим саме попрацювати влітку. Учні, одержавши табелі, сертифікати, грамоти і подяки, розбіглися додому, готуватися до літнього відпочинку; але обіцяли заглядати на сайт і читати влітку все, що порекомендували вчителі літератури.

     

    Найзаповзятішими виявилися учасники мовного табору "DISCOVERY" -- вони продовжили свої заняття англійською до 10 червня, знайомилися з німецькою мовою, спілкувалися з друзями зі США, більше дізнавалися про світ, зокрема про штат Міссісіпі, з якого й прибули наші гості. Навіть постер виготовили, який подарували новим друзям! Приємно, що під час вільного спілкування з носіями мови учні почувалися впевнено і змогли розповісти про поширені українські звичаї, традиційні страви та особливі місця Полтави. Для вчителів це означає опанування учнями основної бази для спонтанного мовлення. А ще діти пригадали улюблені пісні англійською та вивчили нові ( в останній день влаштували майже дискотеку, підсумовуючи, які пісні знають), здійснили пішоходну екскурсію містом з елементами коментування іноземною мовою і, звичайно ж, змагалися в улюбленому квесті! Розумнички! Вітаємо з одержанням сертифікатів, які підтверджують успішне проходження курсу англійської мови, запропонованого мовним табором Полтавської гімназії №17, найвитриваліших учнів з мотивацією до навчання, а це: Влада Валуєва, Влада Дяченко, Наташа Гула, Злата Засенко, Микола Мартінсон, Вікторія Собакарь, Ліза Калантай, Ярослав Клименко, Ростислав Рідний.

    Дуже приємно зазначати, що ваші захоплення, діти, не проходять без гарних підсумків. Наприклад, варто порадіти за Владу Валуєву, яка в середині червня взяла участь у звітній виставці свого гуртка живопису від  міського центру позашкільної освіти (ЦПО). Виставка проходила у Галереї мистецтв Полтави. Вітаємо, Владо! Ти- талановита дівчинка, твої малюнки дуже гарні, а ще ти відповідальна і точна в живописі.  Не зупиняйся!

    На щастя, серед учнів класу багато талантів у музиці, спорті, живописі, рукоділлі та сподіваюся, у майбутньому навчанні також!  Будьте організованими і працьовитими, щоб докладати зусиль для розвитку своїх талантів і здібностей!

    Дякую усім, хто вчасно і без проблем вирішив питання з трудовою практикою.

     Не забувайте заглядати на сайт: ви обіцяли! Шкільне життя триває влітку також. Будьте доброзичливими до оточуючих! Пам'ятайте: у будь-якій точці планети ви--обличчя своєї сім'ї та великої родини Полтавської гімназії №17!  Класних фото, супервражень, оздоровлення, корисного відпочинку, ЧУДОВОГО ЛІТА!!!                  

                                         З Добром--GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 222 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar