Вівторок
17.09.2024
18:37
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Листопад » 29 » За результатами батьківських зборів
    21:23
    За результатами батьківських зборів

    Шановні батьки! Нажаль, мені доводиться звернутися до Вас, батьківської громади, щоб висловити обурення дуже низьким відсотком явки на батьківські збори. В дев'ятому класі це- неприпустимо!  Бажано знати причину, адже Порядок денний завжди дотримується. Наприклад, цього разу була конкретна інформація з роз'ясненнями і рекомендаціями від вчителів хімії, української мови та  літератури, завітала вчитель математики, знайомилася з батьками і ділилася враженнями від спостережень психолог гімназії. Як же прикро і незручно через байдужість батьків!!!

    Дуже вдячна Ірині Віталіївні Валуєвій, Валентині Володимирівні Клименко, Ірині Олександрівні Кулик, Наталії Віталіївні Малько, Юлії Олександрівні Мусієць, Ірині Іванівні Чумак, Дмитру Володимировичу Петлі за бажання і вміння знаходити час цікавитися навчанням, шкільним життям і можливостями, які пропонуються в гімназії для наших дітей.

    Дякую також тим, хто попередили про відсутність на зборах (чергування на роботі, погане самопочуття, проблеми в родині- розуміємо всіх): батьки Андрійко А., Гуленко А., Дяченко В., Засенко З., Овчаренко С., Собакарь В., Телянової О., Шпачинського І.   ДО ІНШИХ БАГАТО  ЗАПИТАНЬ, можливо, Ви чекаєте на інакші особливі запрошення, чи індивідуальну роботу адміністрації саме з Вами і дитиною. Така форма роботи існує, та чи впевнені Ви, що зможете забрати ще більше часу і зусиль у класного керівника, вчителів-предметників, а тим більше, адміністрації. Не залишайтеся байдужими і завітайте на уроки, для спілкування, за порадою, проведіть захід разом з дітьми класу...Маєте, що запропонувати, - будь-ласка, але не ігноруйте виконання своїх батьківських обов'язків!!!

    Звичайно ж, більшість поточної інформації Ви в будь-який зручний час можете переглянути на сайті, але на батьківських зборах в ході живого спілкування з'являються важливі подробиці; я також не зможу переказати усіх рекомендацій вчителів. Наприклад, сьогодні коротко, проте суттєво знайомство з батьками провела психолог гімназії Вікторія Володимирівна Семенова, яка нагадала про важливість спілкування в родині, підтримку підлітків у непростий період зростання і дорослішання, а також нагадала про необхідність дотримання режиму сну, відпочинку і навчання, правил поведінки в школі та щоденному спілкуванні в позаурочний час. Приємно було почути, що впродовж спостережень на різних уроках учні 9-В класу видалися активними, ввічливими, з бажанням слухати і мислити, а роботу вчителів помітно як якісне навчання дітей, де ніхто не залишається без уваги. Було зазначено, що діти- гарні, працездатні, але багато і часто відволікаються. Також психолог залишила батькам контактний номер (067 706 95 45) і розклад роботи: Пн., Вт., Чт., Пт. з 8.30 до 16.30.

    Час змінюватися, тож починаймо з себе! Сподіваюся на співпрацю у вихованні та освіті Ваших дітей. -GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 205 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar