Вівторок
17.09.2024
18:38
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Квітень » 27 » Вітання! Ваш Перший Бал відбувся!
    18:07
    Вітання! Ваш Перший Бал відбувся!

    Віриться, що 27 квітня цього року запам'ятається : ви вперше  виконували вальсові тури як старшокласники-учасники Балу Гімназистів. Вітаю, учні 8-В! Усе, що ви зуміли показати на сцені,-це, в більшості,  ваші власні зусилля, креатив, співпраця і наполегливість, - тут вами можна навіть пишатися. Чудово, що рідні зуміли знайти час, навіть відпросилися на декілька годин з роботи, щоб підтримати вас і порадіти святу танцю в нашій школі. Цінуйте такі кроки.

    Ваш виступ поєднував перші спроби опанувати вальс та майже професійну майстерність, чітке налаштування підтримати гарні традиції та задоволення від одного дня, чим ще раз підтвердив, що Полтавська гімназія №17- школа рівних можливостей для бажаючих рухатися до успіху; школа, де вас сприймають такими, як ви є і люблять такими. Усіх дебютантів з восьмих класів зал сприймав приємно і тепло.

     На сцені у танці побували: Влада Валуєва, Світлана Герозіді, Аня Гуленко, Влада Дяченко, Ліза Калантай, Ярослав Клименко, Сергій Кобець, Максим Кришталь, Даша Кулик, Софія Куторжевська, Влада Малько, Соня Овчаренко, Нікіта Олійник, Вікторія Собакарь, Паша Тупікін, Міша Чумак, Ілля Шпачинський; а перлиною виступу стали вже практично професіонали у танцях Злата Засенко і Ростислав Рідний. Варто нагадати, що суттєво допомогла, взявшись за репетиції колективу Наташа Гула, вже традиційно музичний супровід компонували Влада Малько та Ілля Шпачинський. Віка Собакарь допомогла подбати про "метелики" для хлопців. Усі старалися, усі гарно виглядали. Та після перших спроб завжди приходить бажання майстерності, а як відомо, "досконалості немає меж", тож трудіться над кожною справою. 

    Певна, що тепер ті, хто не звик вірити на слово, нарешті переконалися: набагато краще представляти єдиний ансамбль, коли хоча б плаття у дівчат у певному стилі, який співпадає. Від цього композиція тільки виграє, перетворюючись на цілковитий порив у танці та насолоду для глядачів. 

    Варто відмітити новий формат проведення Балу - "танцювально-пісенне свято", зв'язне, вдало поєднане між частинами і виступами класів цікавою інформацією, чітко сплановане за часом. О 14.30 ви вже зазбиралися додому. І якби більшість з вас все ж дослухалися до інформації, яка подавалася на заході, ви б дізналися багато цікавого про походження певних танцювальних рухів, правила етикету, братів Штраусів і королівство вальсових мелодій, славетних наших співвітчизників, чиї романси і мелодії для танців досі цінуються по всьому світу. Бути уважними і вдячними, свідомими і відповідальними, особливо, коли робиш щось для своїх близьких людей,- нормально навіть сьогодні, а ще важливіше опанувати такі якості для подальшого життя, в якому ви маєте вибудувати найкращу європейську країну- Україну.

     Безсумнівно, соцмережі рясніють фото та відео, відзнятими у нашій залі сьогодні. Охоче діліться приємним!  Фото, які зробив для нас професійний фотограф будуть пізніше. Насолоджуйтеся вихідними! З Добром- GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 294 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar