Вівторок
17.09.2024
18:34
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Квітень » 10 » Вітаємо Злату та Ростислава з мега-подією у танцювальному житті!
    19:32
    Вітаємо Злату та Ростислава з мега-подією у танцювальному житті!

    Що ви знали про Блекпульський фестиваль танців (Blackpool Dance Festival)? Звичайно ж, здогадуєтеся, що проходить він у місті Блекпул, Велика Британія. Та тепер завдяки Златі Засенко та Ростиславу Рідному, ви зможете "з перших вуст" почути усі новини великого танцювального дійства, бо вони там побували в якості конкурсантів. ВІТАЄМО! Це-грандіозна подія у вашому житті! Діти, дорогі учні 8-В, порадійте за однокласників, які завдячують такою можливістю своїм батькам та великій співпраці з клубом бального танцю " Lion-Dance" в продовж років. 

    Я ж розповім дуже коротко (наскільки це можливо про незвичайний і такий відомий фестиваль). Найперший танцювальний конкурс відбувся у Великодній тиждень в 1920 році. Місцем проведення з того часу стали Імператорська Зала(Empress Ballroom) та Зимові сади (Winter Gardens)- це великий комплекс, збудований у ХХ столітті, який досі оберігається як пам'ятка архітектури. Складається будівля з багатьох залів: театральних, танцювальних, ігрових, виставкових та ресторанів. Все надзвичайно і по-королівськи!.. На цьому фестивалі виконували усі танцювальні новинки 20-30-х років ХХ століття, згодом ця пподія перетворилася на світове свято танцю, сьогодні ж цей фестиваль- найвідоміша подія на планеті для тих, хто небайдужий до бального танцю.   Змагання відбуваються з п'ятниці по п'ятницю, з самого ранку, зі стандартноих та латиноамериканських танців у різних вікових і рівневих групах, а також: лекції, конференції, Світовий танцювальний Конгрес, вечірки. У виставкових залах можна знайти все від музики, навчального відео, літератури до взуття, костюмів та прикрас. Можете побувати на демонстрації моделей танцювального одягу. Це -єдиний турнір на планеті, куди їдуть найкращі танцюристи як серед любителів, так і серед професіоналів. Уявіть лише: наші Злата і Рост побували у цій круговерті, відвідали і Чемпіонат Європи- побували в Лондоні. Переконалися на власному досвіді, що володіння іноземною мовою- необхідність у сучасному світі. Були дуже зайняті, бо змагання-це наполеглива і невпинна праця! Та високий результат, звичайно ж, є: вони потрапили у топ-12 найкращих пар Європи, а відтак і світу! Було представлено близько 200 пар в кожній категорії та програмі, і наші- серед найкращих. ФАНТАСТИЧНО!  

     Дорогі Злата і Рост, зустрічали ми вас скромно, щоб не прокинулася зірковість,яка може стати на заваді, та знайте ми пишаємося вами, вашою наполегливою роботою що до вдосконалення майстерності, та щоразу із задоволенням слідкуємо за вашими виступами. Успіхів! Не зупиняйтеся, відшліфовуйте вміння, прагніть і досягайте! Радіємо вашим досягненням. Це так прекрасно, що ваше захоплення надихає вас повсякденно і набуває все більшого професіоналізму. 

    Щось підказує, що Злата і Ростік обов'язково повернуться на цей фестиваль. А як інакше, відвідавши його хоча б раз, усі танцюристи так чи інакше повертаються в Блекпул, в атмосферу Blackpool Dance Festival.

    З Добром і найкращими побажаннями -GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 310 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar