Вівторок
17.09.2024
18:36
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2016 » Квітень » 8 » Уроки для батьків
    17:48
    Уроки для батьків

    Уроки для батьків пройшли..., та батьків на них, майже не трапилося! Невже немає потреби дізнатися, чому саме навчилися діти, на якому рівні їх знання й успіхи?!

    Не зважаючи на Вашу байдужість до процесу взаємодії родинного та шкільного виховання, а в першу чергу, освіти; традиція відкритих уроків для батьків продовжиться та, як і раніше, спостерігатиметься прозорість в роботі колективу гімназії. З Вашими дітьми працюють професіонали--фахівці високого рівня! Ви можете зайняти місце за "батьківською партою" з дозволу вчителя на будь-якому робочому уроці в зручний для Вас час.

    7 і 8 квітня було проведено уроки математики й англійської!

    Дякую Олені Валентинівні Мартінсон і Тетяні Костянтинівні Ковальовій за час проведений з дітьми на уроці, щоб поглянути на роботу дітей та вчителя. Хочеться, щоб Ви мали уявлення про те, над чим працювати, чим пишатися. Урок англійської пропонувався батькам, нікому більше. Бажано було б батькам декількох учнів( у першу чергу: Могильник Н., Герозіді С., Калантай Л., Собакарь В., Реуцький Д.)побачити традиційне для них зволікання що до власної роботи, а більше постійні зусилля, щоб спонукати їх до вивчення мови безпосередньо на уроці! Іншим же можна було б порадіти за чудові відповіді  й активну роботу своїх дітей ( Засенко З., Ковальова О., Мартінсон М.,  Гула Н., Овчаренко С., Рідний Р., Мусієць Л., Чумак М.). Також є певна категорія учнів, батькам яких слід допомогти вмотивувати до потужнішого навчання (Валуєва В., Шалашна В., Шпачинський І., Телянова О., Андрійко А., Гуленко А., Дяченко В.) та замислитися, чому випущений раніше матеріал, досі не дає рухатися вперед, вивчати актуальний матеріал (Кришталь М., Клименко Я., Малько В., Кобець С). 

    Слідкуйте за матеріалом, який пропонується дітям, контролюйте якість виконання домашнього завдання та рівень навченості!!!

    Успіхів!

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 169 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar