Вівторок
17.09.2024
18:36
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Березень » 19 » Свято "Міс Весняночка"
    17:28
    Свято "Міс Весняночка"

    Сьогодні видалися чудові дві години спілкування, талантів і краси для учнів та батьків 7-8 класів гімназії. Дійсно, свято Весняночки! Усі дівчата старалися!!!- заслуговують на подяку: Вікторія Собакарь, Наталя Гула, Лілія Мусієць, Анна Гуленко, Владислава Дяченко, Альона Андрійко, Ліза Калантай, Анастасія Могильник, які  склали досить гарну групу, щоб представити клас у різних конкурсах та Владислава Малько, Дарина Кулик, Соня Овчаренко, Світлана Герозіді,   які підтримали дівчат у виконанні пісні на конкурсі талантів та всіляко сприяли їм в продовж всього свята. Підтримати дівчат, представити їх у різних номінаціях допомогли Паша Тупікін та Ілля Шпачинський, які до речі, відповідально поставилися і до технічної підтримки та візуального супроводу команди класу. Світлана Герозіді вдало прокоментувала показ мод, а Влада Малько допомогла  підібрати гарну та легку для виконання пісню. Владислава Валуєва потрудилася над створенням презентації для виступу. Сергій Кобець спробував себе у ролі звукооператора. Злата Засенко та Ростислав Рідний подарували усім присутнім чудовий танець, а з ним і настрій своїм надзвичайно гарним виглядом і практично професійним виконанням.

    Усім мамам, які були небайдужими до нашого свята сьогодні (підбирали наряди, радили, як краще, підтримували та заохочували словом)- ДЯКУЄМО!  Особливо вдячні Ірині Олександрівні Кулик, яка знайшла можливість завітати до нас ще до початку свята, щоб допомогти дівчаткам підготуватися перед виходом на сцену, підтримувала нас у залі. 

    Дорогі діти! Звичайно ж у ході підготовки (на яку, відверто кажучи, часу зовсім не було, бо головне наше завдання- навчання), були у вас розходження та дрібні непорозуміння, але в результаті ви змогли зібратися заради спільної справи, виглядали дружно, стильно, лаконічно, креативно! За вас гарно вболівали однокласники-глядачі. Сподіваюся, ви задоволені. "Досконалості немає меж", просто навчайтеся, зробивши висновки, покращуйте свої досягнення, творіть себе зараз і саме тут, поки гімназія надає чудові можливості сучасного розвитку.    З Добром-GV 

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 225 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar