Вівторок
17.09.2024
18:30
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Вересень » 21 » Шановні батьки, зверніть увагу!
    18:23
    Шановні батьки, зверніть увагу!

    Шановні батьки! Зверніть увагу: діти дуже погано готуються до уроків англійської мови! Є певна складність у вивченні іноземних мов: матеріал не "підчитаєш" на перерві, не запам'ятаєш все одразу, що переказав товариш, який готувався до заняття, не перепишеш вправу на перерві швидко і  без помилок...., бо інша мова вимагає систематичного вивчення слів та періодичного їх поновлення, уважного вивчення контексту і формулювання думок відповідно до правил граматики, які, буває, суттєво відрізняються. У вересні повторюється раніше вивчений матеріал та мінімально додається лексика ( це ж з урахуванням того, що учень навчався в пропередні роки глибоко та якісно і свідомо сприймає необхідність вдосконалення в предметі). Вже систематично не готуються до уроків: Тупікін П., Клименко Я., Шпачинський І., Кришталь М., Герозіді Св., Малько В. Слід зазначити, що учні, які ставлять за мету якісне навчання та практичне вивчення англійської мови, розуміння значення кожного слова, добросовісно виконують завдання і з бажанням користуються усіма запропонованими можливостями, в класі теж є : Наталія Гула, Злата Засенко, Соня Овчаренко, Олена Телянова, Лілія Мусієць, стараються Влада Валуєва, Дарина Кулик, Михайло Чумак. Варто звернути увагу вже зараз, щоб ситуація мала шанс вирівнятися, бо демократичність вибору вподобань у навчанні це добре, але змарнований час не повертається, а залишається назавжди втраченим.

    З метою підвищення мотивації учнів у вивченні предметів та тренування дій в умовах контролю, обмеженого часом, учнів класу зареєстровано на безкоштовні он-лайн олімпіади з англійської мови, математики та української мови від Всеукраїнського об'єднання "На урок". Поцікавтеся у інших вчителів-предметників, як взяти участь у такому конкурсі. До 30  вересня слід перевірити свою реєстрацію та одержати у вчителя код доступу.

    Також є цікава пропозиція від спільноти "Всеосвіта", де організаційний внесок за предмет становить 20 грн., а українська мова (як обов'язкова до володіння в нашій країні та національне надбання) тренується і перевіряється безкоштовно. 

    Актуальними залишаються і пропозиції від  міжнародного освітнього руху "Olimpis.ua" (5 предметів). 

    Обирайте свою олімпіаду! Влаштуйте міні-випробовування своїм силам та знанням.

    Скористайтеся такими можливостями! Успіхів!

    Категорія: Оголошення | Переглядів: 441 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar