Вівторок
17.09.2024
18:48
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2016 » Вересень » 17 » Приємні зустрічі
    16:42
    Приємні зустрічі

    Зустріч з Артемом Лоіком (фотоальбом)Життя у нашій великій родині Полтавської гімназії №17--насичене і чудово заряджає знаннями та досвідом. Усе від умов до якості знань --адресовано нашим дітям заради їхнього успішного майбутнього. Ми--цікаві, жваві, розумні, а отже, часто у нас бувають такі ж люди, лише більш відомі та успішні, у яких варто повчитися чи просто приємно зустрітися на взаємному розуміння і симпатіях. Цього року відгукливим до прохань, запрошень на уроки і заходи став з першого дня вересня Артем Лоік-- людина вже відома усій країні завдяки його перемогам у проекті "Україна має талант".  Для нашої школи Артем став близьким через гру КВН, особисті контакти з нашими цікавими і талановитими випускниками, яких ви можете бачити в телепередачах, або в якості редакторів, журналістів... Все більше шириться Полтавою думка, про те, що старшокласники і вчителі нашої гімназії є підтверженням гарної традиції розвитку талантів на полтавській землі; звичайно ж, усі талановиті і винахідливі люди мають можливість  реалізуватися, але ,якщо знаходити умови і надавати таку можливість з юних років, результат, як правило, перевершує сподівання. Практично усі учні середньої та старшої школи на цьому тижні мали можливість поспілкуватися з Артемом Лоіком у різних форматах. Не випустили такої можливості у п'ятницю, 16 вересня, і ми. Сподіваюся, що вже увечері в п'ятницю вдома кожен демонстрував автограф чи фото від нашого гостя. Чудовий, доброзичливий, азартний, розумний, з гарним почуттям гумору молодий чоловік запросто спілкується з аудиторією різного віку, розкрутив дітвору на "покачати і начитати" разом з ним. Було класно!

    Артем Лоік закінчив сш №31 та ПНТУ ім. Юрія Кондратюка, ще зі школи займався футболом і мріяв про спортивну кар'єру, був активним учасником гри КВН на різних рівнях, а в університеті, навіть, створив свою команду, завжди захоплювався музикою, а потім сплелися КВН і реп...."Х-фактор" та "Україна має талант"-це ті шоу, на яких Артем прославив Полтаву як людина талановита, мисляча, вихована, а головне--як людина, яка не збирається зупинятися. Думаю, Артем опинився у потрібному місці в потрібний час, зумів скористатися шансом, бо був націлений і підготовлений завдяки своїй попередній діяльності. Тепер вже досить відомий, попрацювавши зі знаменитими представниками шоу-бізнесу, випустивши доволі вдалі альбоми, маючи концертні програми у різних містах України, він залишається щирим без особливої зірковості, запросто приходить до школярів, щоб запропонувати їм великі можливості особистісного зростання. Спостерігаючи за Артемом під час нашого великого спілкування, я піймала себе на думці, що його успішність, легкість, можливо, і трохи вдавана, чіткість і одночасно ліричність -- все від його внутрішньої свободи! Це так важливо-- бути вільним ізсередини, в думках і почуттях! У Артема прекрасні установки на майбутнє нашої країни, на спільноту людей, на родину (його першими і досить суворими глядачами і критиками, а також підтримкою були і є сім'я: батьки, дружина, бабуся). Його мета просувати "якісний сучасний реп", для розуміння , а тим більше створення якого необхідно багато читати, мислити і відчувати ритм життя довкола.

    Шановні батьки! Ваші діти одержали унікальну пропозицію від Артема Лоїка прийти на заняття в школу репа. Можливо, реперами і не стануть, зате читати будуть багато, цікавитимуться життям і намагатимуться його відчути, спробують сцену, а вже тоді....Ви зможете долучитися до перших занять також, щоб зрозуміти формат, підхід та манеру спілкування. Все по-сучасному відкрито і доброзичливо. З позиції дорослої та не чужої в літературі людини, скажу,можливо, я не завжди сприйму сполучення саме такої музики і таких слів, але окрема лірика, навіть, поезія Артема настільки влучна, образна, має рівень, що мені хотілося б, щоб саме така молодь презентувала і змінювала країну. Сприймайте інформацію та  дійте за рецептом для Вас від мене "Не відмовляйтеся від жодної пропозиції що до розвитку і знань, спробуйте, відступити в сторону ви завжди встигнете, життя відфільтрує". Тож мисліть, творіть і до дії!    З Добром ---GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 227 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar