Вівторок
17.09.2024
18:46
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2016 » Жовтень » 9 » Поїздка до Запоріжжя вдалася!
    17:36
    Поїздка до Запоріжжя вдалася!

    Чи розділите ви зі мною приємність від здійснення задуманого, не  знаю, але впевнена, що подорож 8 жовтня до Запоріжжя запам'ятається надовго. Нам вдалося відвідати усі заплановані історико-культурні місця, побачити місто та його споруди по-іншому, ніж зазвичай розповідають: серед промислових районів можна розгледіти як давні, так і сучасні зразки архітектури, проїхати легендарним мостом Преображенського, побачити масштаби знаменитої ГЕС, а головне, на о. Хортиця поринути в оповіді про Козацьку Добу, де можна черпати натхнення на розвиток демократії та чіткості законів у  країні сьогодні, замислитися про справжню гідність і свободу для людини, щоб зробити висновки і покращувати сьогодення України.

    Першим же приємним потрясінням став музей ретро автомобілів, де можна не лише здивуватися, а і повчитися, що при великому бажанні мрії можуть ставати реальністю. Ще три роки тому музей виглядав дещо інакше, а вже за цей період розширився до п'яти залів у двох рівнях, поповнив і реорганізував свої колекції. Так-так, саме музей зробив і розвинувся, бо люди, які там працюють, настільки зрослися з ним в єдине ціле, що можуть зацікавлювати усіх довкола, вони не зупиняються і весь час рухаються вперед, втілюючи свої задуми.

    Оповита славою, містикою і міцним духом земля острова Хортиця, відома ще від часів древніх скіфів, яка здобула найбільшого поширення через дію Запорозької Січі, запрошувала розглянути відтворення давньої історії нашого народу, наших свободолюбивих предків.

    Прекрасний, високої комфортності автобус, дозволив вам зручно розміститися, легко пересуватися і доспати необхідні години здорового сну; весело і пізнавально провести час у колі друзів, товаришів, знайти нових. Рада, що коли ви співали, то переглядали репертуар і не дозволяли один одному втрачати настрій розумних і мислячих школярів. Шановні батьки, розпитайте про екскурсію і порадійте за своїх дітей! Відразу помітно, що  ростуть і сприймають, що їм говорять, бо з кожним разом все організованіше і спокійніше відбувається подорож, концентруючись на основній меті--пізнати нове, побачити вже почуте, знайоме на  власні очі, одержати задоволення від маленьких відкриттів задля великого майбутнього в подальшому житті. Ми жодного разу не вибилися з графіка хоч би на скільки хвилин! Мали приклад, як важливо уважно слухати, а в результаті розуміти одне одного. Загартовували думку, дух і організм. Дякую, що усі правильно вдяглися. Дощ, який розпочався вже під завершення екскурсійної програми, ніяк не завадив нам побувати, де планували, роздивитися все добре і, сподіваюся, одержати велике задоволення від цікавої екскурсії, комфортного пересування та приємної компанії.    Вдалих Вам відкриттів!   З Добром--GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 230 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar