Вівторок
17.09.2024
18:39
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 4
    Гостей: 4
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Квітень » 2 » Події Пн 2 квітня
    17:20
    Події Пн 2 квітня

    Такий насичений цікавим день! Усі можливості, які надаються в гімназії варто використовувати. У театрі побували на оригінальній виставі з чітко відтвореним сюжетом, неймовірно сучасними та функціональними декораціями, витриманими у певній колористиці костюмами,  чудово підібраною музикою у відповідному до сьогодення оранжуванні, а ще щирою грою акторів нашого театру імені М.В.Гоголя, які проживали кожен момент історії, що переповідали для глядачів. 

    Настільки самобутня постановка трагедії на дві дії "Страшна помста" стала можлива завдяки зусиллям режисера-постановника з м. Херсон Сергія Павлюка, художника-постановника з м. Черкаси Сергія Ридванецького, художника по костюмах Наталії Ридванецької (м. Черкаси), балетмейстера Юрія Бусса (м. Херсон), звукоресисера Ігора Сабліна (м. Полтава) та самовідданому виконанню акторів Полтавського драматичного театру ім. М.В.Гоголя. З усього можемо бачити, що люди мистецтва першими навчилися об'єднуватися і ділитися надбаннями, своїм доробком заради мети-,наприклад, створення чудового спектаклю, з яким потім можна побувати у різних містах і представити важливе спільне досягнення, змушуючи людей замислитися, співпереживати, аналізувати життя, навчатися розуміти мистецтво, історію, світову культуру та порозумітися між собою.

    Повернувшись до школи, мали обговорення вистави для кращого розуміння шедевральної творчості письменника. Містична історія про зраду і помсту виявилася, нажаль, актуальною і в нашому сьогоденні. Коли людство не в змозі запобігти коловерті, як змальовано у Гоголя, і мертвих, і живих, які кохають та зраджують, гуляють і вбивають, б'ються за свободу і запродують рідну землю...розуміючи, що неправі, продовжують грішити. "..І коли вже кінця-краю цим гріхам не буде, земля розверзнеться і поглине всіх грішників; адже їхні душі вже не врятувати від багатовікового бажання помсти." Твір глибокий, з великою філософією буття, - його варто вивчати і розуміти. Більшість учнів 8-В виявили уважність при перегляді вистави, зрозуміли практично все, що намагалися донести автори спектаклю. Не зважаючи на невеличкі, своєрідні моменти в поведінці деяких учні, зазначу, що діти у 8-В навчені відвідувати подібні заходи та громадські заклади, розуміють стиль і характер усього, що їх оточувало, особливість атмосфери, вміють бути вдячними глядачами. 

     Дуже приємно було потім на нараді педагогічного колективу гімназії чути щирі слова привітання та оплески на адресу призерів і учасників Всеукраїнських олімпіад, серед яких була і наша Вікторія Собакарь. 

    Цього року гордість гімназії на предметному Олімпі становлять: Чертіхіна Кристина (11-А, ІV місце з німецької мови), Собакарь Вікторія (8-В- ІVмісце з трудових технологій), Карандіна Валерія (9-А, ІІІ місце з трудових технологій), Дуденко Ольга (10-А, абсолютне І місце з української мови) . Вітання! Наші учні- серед найкращих в Україні! Це ще і ще раз доводить, що все можливо при належному докладанні зусиль та зацікавленості тих, хто навчає і навчається! Успіхів! 

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 215 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar