Вівторок
17.09.2024
18:37
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2019 » Січень » 22 » Підсумкова лінійка за І семестр
    17:08
    Підсумкова лінійка за І семестр

    Шкільна лінійка для дев'ятикласників про підсумки І семестру пройшла в дуже толерантній формі з боку адміністрації, тому досить вдало для нашого класу. Жодних прізвищ чи негативних результатів не було названо, шкода лише, що натяки на пропуски занять, вживання ненормативної лексики, алкоголю, паління, низької успішності стосувалися в першу чергу учнів нашого класу, і ми про це знаємо. Слід терміново вжити заходів, щоб змінити ситуацію. Проте, ні про що не наголошувалося прямо, а до учнів зверталися лише з проханнями про вдосконалення ставлення до ролі учня в сучасному суспільстві, про дотримання правил та ділового стилю в одязі та спілкуванні, навіть знайшли за що похвалити 9-В як колектив. Це все дуже гарно, головне, щоб самі учні зрозуміли суть розмови та підсумків результатів. 

     Дуже вдячна учням, які почули моє прохання про зовнішній вигляд та поведінку на такому зібранні. Вдячна родинам учнів, які мають звичку сумлінно працювати здобувати досягнення у шкільному житті (високий рівень навченості, участь у МАН, предметних олімпіадах і конкурсах), в першу чергу це Злата Засенко, Софія Овчаренко, Вікторія Собакарь, Олена Телянова, також наполегливістю у навчанні та гарним потенціалом володіють такі учні:  Наталія Гула, Лілія Мусієць, Микита Олійник,  Владислава Дяченко, Альона Кунатенко, Іванна Петля, Михайло Чумак. Трудіться, щоб результати наступного семестру, а отже, випускного класу були вищими, гідними ваших здібностей і бажань.

    Дивує, а часом і обурює ваша байдужість що до важливих моментів життя шкільної спільноти. Навіть сьогодні короткий виступ про клас, нашу загальну діяльність та здійснення проекту за період вересень -грудень 2018 року відбувся завдяки рішучості та відповідальності Злати Засенко, Лілії Мусієць, за допомоги Влади Дяченко, які об'єдналися в творчу групу, щоб не дати класу прикро ославитися. Аналізуйте свої дії, виховуйте в собі відповідальність та здатність вирішувати питання, з якими стикаєтеся- це досить важливі вміння на майбутнє. Кожен з нас має права, свободи, але ж і обов'язки перед родиною, громадою, у суспільстві. Мисліть! Робіть свій вибір вдало! Дотримуйтеся вимог, які перед вами ставить шкільна спільнота й адміністрація. Пам'ятайте про правила не лише співіснування, але й співпраці!  Успішного навчального семестру!

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 154 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar