Вівторок
17.09.2024
18:50
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Червень » 1 » Підсумки тижня
    10:23
    Підсумки тижня

    Дорогі діти! Вітаю вас з початком календарного літа і КАНІКУЛ! 1 червня-  День захисту прав дітей.Щиро бажаю вам зростати в оточенні гарних, розумних, доброзичливих людей; в атмосфері МИРУ і порозуміння та з бажанням постійного розвитку і вдосконалення. Будьте здоровими і натхненними на добрі справи. Хай у сучасному українському суспільстві знаходяться усі умови і засоби для втілення цих побажань! 

     Цього року все вдало співпало: і завершення вашого навчання у восьмому класі, одержання заслужених сертифікатів і дипломів, початок літа і ваших цікавих канікул. Вітаю вас! У класі одна учениця закінчила рік з досягненнями високого рівня з усіх предметів- Злата Засенко. Розумничка! Приймай вітання! Дев'ять учнів мають успішність з предметів на високому та достатньому рівні (Наталія Гула,Софія Овчаренко, Лілія Мусієць, Владислава Дяченко, Дарина Кулик, Микита Олійник, Вікторія Собакарь, Олена Телянова і Михайло Чумак).Всього з двох предметів слід покращити ситуацію Іллі Шпачинському.  Це чудовий потенціал для класу.  Є і такі учні, які послабили навчання, знизивши бал досягнень, але практично кожен в класі постарався мати 3-5 предметів, успішність з яких покращено хоча б на один бал. Виявляється: можете, якщо поставите за мету, стараєтеся і бажаєте.Усім варто пам'ятати, що наступного року матимете іспити, тож готуватися слід заздалегідь.

     Приємно було знати, що зголосившись на участь у тривалому тренінгу з фінансової грамотності, дівчата (Наталія Гула, Злата Засенко, Владислава Валуєва) прийшли, спілкувалися і навчалися, добре провели час та ще й одержали схвальні відгуки про їхнє мислення, бажання і можливість швидко вчитися, певні навички ділових стосунків. Розумнички! Поділіться інформацією та набутими знаннями з іншими.

    Дуже приємно чути схвальні відгуки і про роботу дівчат у пришкільному таборі (не просто допомогу, а саме роботу, бо вони проводять більшу частину дня біля дітей турбуючись про них, організовуючи розваги та активний відпочинок на рівні з вихователями). Владислава Дяченко, Анна Гуленко, Владислава Валуєва і Владислава Малько здобувають досвід роботи з дітьми та відповідальності. Молодчинки! Вашою допомогою і підтримкою дуже задоволені. 

     Сподіваюся, що наша завершальна екскурсія до телерадіокомпанії "Лтава", яка дуже скоро змінить і адресу, і назву, не лише познайомила вас з особливостями роботи на телебаченні, а й  допомогла ще більше розкрити ваші таланти і подарувала гарні емоції. Вас хвалили за вашу розумну допитливість, розуміння, ввічливу поведінку і помітну дорослість. 

    Гарного теплого літа! Приємного і безпечного відпочинку з купанням, засмагою, подорожами, цікавими знайомствами і читанням! Пам'ятайте про правила збереження здоров'я. Чекатиму на зустріч з вами у серпні. До дев'ятого класу приходити з гарним настроєм і враженнями, з налаштуванням на успіх і робочий ритм здобування глибоких важливих знань.  

    З Добром і найкращими побажаннями -GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 188 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar