Вівторок
17.09.2024
18:34
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 3
    Гостей: 3
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2019 » Січень » 26 » Пам'ятні, проте сумні дати січня
    14:37
    Пам'ятні, проте сумні дати січня

    Такий перебіг нашого життя, що складається воно з різних подій, часто сумних, та навіть їхнє завдання - навчити нас робити висновки із ситуацій, мати історичну пам'ять, важливу для цілих народів, запобігати повторенню ганебних сторінок, а найголовніше: у складних умовах робити правильний вибір, щоб завжди залишатися Людиною.

    Це не просто слова, варто добре вчитатися і замислитися... Сьогодні ж просто нагадую усім вам, що 26 січня для великої родини Полтавської гімназії №17 - тепер вже назавжди день вшанування героя-"кіборга" Дениса Синюка, який віддав своє юне життя за мир у рідному місті, за становлення справжньої незалежності та єдності нашої країни.     

    У Києві у вересні 2018 року до Дня Миру з'явився  унікальний дзвін, який присвятили тим, хто загинув у бойових діях на Донбасі. На самому дзвоні вибиті герб України і слова "Слава Україні - Героям Слава". Він згадає кожного. Кожен день цей дзвін стоїть над Києвом. Кожен день. За кількістю загиблих військових у цей день, за кожен рік  АТО та ООС. Будуть дні, коли плач цього дзвона буде рвати нас довгі десятки хвилин. Будуть щасливі дні, коли він буде мовчати. ​​У день пам'яті Дениса його рідні мали можливість сповістити про свою невимовну тугу і печаль за молодим життям сина, розділивши  їх з мільйонами українців, хто щиро співчуває і робить все можливе, щоб припинити збройний конфлікт і дати можливість країні та народу розвиватися.

    Картинки по запросу Дзвін памяті героїв майдану і АТО у Києві   Картинки по запросу Дзвін памяті героїв майдану і АТО у Києві

     27 січня усе прогресивне людство вшановує пам'ять жертв Голокосту, іншим словом геноциду (цілеспрямованого винищення цілої нації- під час Другої Світової війни-єврейського народу та ромів, т.б. циган). Послухайте уважно повідомлення центральних каналів, перегляньте сюжети та якісні фільми, створені на цю тему, щоб уявляти масштаби трагедії та ніколи навіть не припускати повторення подібного. 

    до вашої  уваги пам'ятники у різних країнах світу, які з'являються і у 21 столітті, щоб вшанувати усіх загиблих та нагадати про ганебну сторінку в історії людства.

    Похожее изображение Картинки по запросу памятник жертвам Голокосту в Європі

      

     Будьте свідомими громадянами, які цінують себе і свою державу, знають її історію та культуру, аналізують все, що відбувається, здатні на власні думки та рішення. Тоді ви  станете свідомими та гідними Людьми у мирній, щедрій, щасливій Україні!  

     

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 159 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar