Вівторок
17.09.2024
18:29
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Грудень » 1 » Невже це про вас???
    10:09
    Невже це про вас???

    Маю нагадувати вам про правила поведінки в школі, в суспільстві, про існування загальнолюдських цінностей і норм етикету. І все це з приводу ганебного випадку поміж дівчат нашого класу та учнів 9-Б у їдальні на перерві у п'ятницю, 30 листопада, а саме: кидалися хлібом, не зважали на заклики одне одного зупинитися. Спочатку обійдемося без імен, бо переді мною список, що містить сім прізвищ, тож необхідно розібратися. Усіх, хто відчуває себе названим серед причетних до цього випадку, прошу на ранок понеділка написати Пояснювальну записку на ім'я директора гімназії, виклавши власне бачення всього, що відбулося.

     Діти! Невже це про вас? 

     Навіщо ви ходите до їдальні?- Сподіваюся, ви пам'ятаєте, що в першу чергу- харчуватися. Процес харчування супроводжується спілкуванням, але обов'язково на сучасному цивілізованому рівні. Кому могло прийти в голову кидатися хлібом?- Це ж не має здорового підгрунтя, бо ще тиждень тому ви з розумінням слухали про голодомор і засуджували такі ганебні дії...., раптом дозволили собі паплюжити споконвічний символ нашого народу. Хліб-це необхідність для нашого існування, тому народ завжди шанобливо ставиться до нього. Як ви не змогли зупинитися на самому початку? -Сотні разів наголошено, що при винекненні подібних конфліктних ситуацій слід звернутися до дорослих, які поряд; не вдається- просто встаньте і вийдіть, щоб знайти рішення, а не спостерігати, чим закінчиться. Неймовірно, що маю роз'яснювати старшокласникам такі речі. Всього кількість учасників з обох класів за попередніми підрахунками склала -12 учнів!!! На вас тоді дивилися молодші школярі, засуджували такі дії дорослі.Як вам це? Невже це зараз норма?! Мене також обурює той факт, що про ситуацію, яка склалася, дізнаюся лише по закінченню дня від інших людей. 

    Все приховане колись та виринає на поверхню. Навчіться бути щирими, спілкуватися з людьми, запам'ятовувати суть розмов, які з вами ведуться. Вивчіть основні правила етикету і елементарні правила поведінки в стінах гімназії . Шануйте і виховуйте в собі загальнолюдські цінності.   

     

     

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 184 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar