Вівторок
17.09.2024
18:32
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Грудень » 10 » Короткі подорожі бувають дуже важливими
    20:05
    Короткі подорожі бувають дуже важливими

    Понеділок забарвився дуже по-різному: швидко промайнув і дав здійснити екскурсію до геологічного музею при нафторозвідувальному коледжі міста, але і виказав невміння багатьох поводитися в гостях. 

    Учні, мої учні, коли ж навчитеся на прикладах, які вам пропонуються?! Цього разу ми теж говорили про відповідальність що до роботи, яку виконуєте та рішення, які приймаєте, ви бачили людей, які вболівають за свою справу. Сподіваюся, ще раз переконалися у важливості вивчення іноземної мови, зокрема англійської, для роботи у будь-якій сфері. Студенти, які знайомили вас зі своїм навчальним закладом, старалися, а ви не змогли витримати і тридцяти хвилин на рівні, що відповідав би висококласності закладу, який представляли ви. Шкода, що досі між нами трапляються непорозуміння, а питання взаємоповаги залишається відкритим. Складається враження, що старання і батьків, і вчителів навколо вас сприймаються з позиції споживача. Пригадайте: якого ставлення ви бажаєте до себе, таке має  походити і від вас. Не будьте байдужими споживачами, навчайтеся за принципом взаємодії та гарного досвіду.

    Хочеться вірити, що хоча б  унікальний музей зацікавив і запам'ятався. Екскурсовод з таким натхненням та глибоким розумінням розповідала про особливості видобування копалин, дивовижних зразків, які знаходяться в експозиції, а якщо ви були уважні, то встигли взяти участь у інтерактивній бесіді, в ході якої на зрозумілу вам мову перекладалися складні процеси з роз'ясненням тонкощей. Найдопитливіші  встигли потримати в руках мінерали і кварци, які добуваються за кілометри від нас як територіально, так і вглиб земної поверхні.

     Працюйте над собою! Ви- учні гімназії, традицією якої є виховання освічених Людей. Ви маєте гідно підтримувати імідж свого навчального закладу. Також пам'ятайте: щодня знаходиться чому і в кого навчитися, варто лише бути уважними.   

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 297 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar