Вівторок
17.09.2024
18:40
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 4
    Гостей: 4
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2017 » Вересень » 1 » Дякую за плідний, яскравий і практично вдалий Перший урок!
    15:57
    Дякую за плідний, яскравий і практично вдалий Перший урок!

    Дякую усім, хто зголосився і насмілився готуватися до Першого уроку: Паша Тупікін, Максим Кришталь, Ліза Калантай, Міша Чумак, Ліля Мусієць,  Альона  Андрійко, Світлана Герозіді, Влада Валуєва, Коля Мартінсон, нові учні класу Даша Кулик і Нікіта Олійник, Влада Малько, Влада Дяченко. Особлива подяка Соні Овчаренко, Вікторії Собакарь та Іллі Шпачинському, які підготували презентацію до нашого уроку, допомогли здійснити все задумане під час перебігу спілкування.

    Вітаємо Іллю Шпачинського з дебютом: він гідно справився з роллю ведучого Свята Першого Дзвоника для учнів середньої школи. Усі дуже хвалили! І хоча погода змінила трохи наші плани, ми не все побачили на святі в залі, а шляхетно поступилися місцем меншим школярам, ситуація склалася на краще: відбулося щире і відкрите спілкування з гостями-  випускниками гімназії, які мають вже певні досягнення, не зупиняються у саморозвитку, цінують роботу і знання вчителів нашої школи та можуть стати гідним прикладом для наслідування. Приємно, що в обговореннях взяли активну участь Ліза Калантай Злата Засенко і Міша Чумак.

    У кожному повороті подій є своє певне значення, а за прикметами українців, дощ в дорогу- чудово, і означає вдалий подальший шлях. Вірю, що ваш навчальний рік у 8 класі  буде насиченим, але приємним і успішним.

    Дякую батькам, які завітали на урок. Надзвичайно щире "СПАСИБІ" мамі Іллі Шпачинського, Олені Геннадіївні, яка пробула з нами увесь захід, фотографувала і толерантно брала участь в обговоренні, допомагаючи вам.

     Влада Малько залишилася  допомогти прибрати каб 301, що гостинно приймав нас в особі Віктора Вікторовича (при нагоді подякуйте йому за співпрацю). Дякую, Владо, за витрачені всього 10-15 важливих хвилин.

     Сьогодні ми говорили про моральні цінності в Україні та Європі, про те, що можна зробити для покращення життя в рідній країні, щоб не шукати долі в іших краях, і ви приємно вражали своїм мисленням, більшість своєю активністю і небайдужістю до цих питань. Коли ми писали про цінності українців, які можна запропонувати європейській спільноті як надбання, ви знову вразили. Перечитавши ваші висловлювання, нікого не можу виокремити: кожна думка-чудова і цінна. Писали про родинні цінності та єднання, оптимізм, щирість, красиве традиційне вбрання, чудові звичаї, культуру і досягнення українців, їхнє прагнення миру і рівності. Нам є чим пишатися в Україні, є чим ділитися з іншим, є чого прагнути. Сьогодні ж я пишалася вами і нашою попередньою співпрацею. 

     Дякую! Ваші квіти -чудові, нагадують про яскравість життя, а вазони прикрасять кабінет. Залишайтеся мислячими і вимогливими до себе! Рухайтеся вперед, не зупиняйтеся у своєму русі!

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 187 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar