Вівторок
17.09.2024
18:29
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2019 » Березень » 26 » День 26 березня багатий на події
    18:49
    День 26 березня багатий на події

    Вітання: сьогодні в Полтаві- подія- відбувається перший прямий рейс з полтавського оновленого аеропорту до Єгипту. Тепер, придбавши путівки, знатимете, звідки найпростіше вирушати. Радує можливість і надія розвитку Полтави та області.

     Діти, навчайтеся, швидше ростіть, розумно дорослішайте, і через декілька років, віриться, вже ви змінюватимете наше  життя на краще!

    Учні 9-В, хто уважно читає план канікул і не полінувалися прийти на консультації та екскурсію, теж багато встигли: покращували оцінки з біології, розбирали білети з ангійської, випадково, проте успішно знялися у відеоролику на конкурс для Парламенту Лідерів школи, відвідали фотовиставку при юридичному коледжі.

    Трохи детальніше про виставку  "Український єврейський сімейний альбом", яка проходить у рамках великого міжнародного проекту  "Доля єврейського народу в різних країнах світу". 

    Картинки по запросу cintropa

    Картинки по запросу cintropaКартинки по запросу cintropa

    "Centropa", міжнародна організація збереження і розвитку єврейської культури , маючи штабквартиру у Відні, пропонує за підтримки інших країн, зокрема і тих, що в різний час завинили перед єврейським народом, проаналізувати історію у звичайних життєвих історіях. Така виставка вже певний період подорожує містами України, і ми мали долучитися до її інформативності та значення, бо полтавцям як жителям духовної столиці нашої країни, належить плекати найкращі здобутки культурної спадщини у всіх її часових та історичних переплетеннях, вивчати про свій край якомога більше, розуміти значення перелічених надбань для сьогодення.

     Ця значна соціокультурна програма надає можливість осягнути великі зміни історичних епох, проаналізувати певні ганебні кроки, щоб ніколи не повторювати навіть подібне.Учні переглянули документальний фільм у конференцзалі коледжу. Фрагмент великого відеопроекту від американських та європейських журналістів звучав англійською та мав українські субтитри, тож мали 20 хвилин аудіювання іноземною і все зрозуміли.

    Під час екскурсії приємно було зустріти випускників гімназії: хто тільки навчається, а хто вже і працює. Їх об'єднують між собою та вирізняють поміж інших риси, які вони закріпили в собі, навчаючись у Полтавській гімназії №17: вони впевнені, знаючі, гарно та чітко подають матеріал, не цураються зізнатис, що більшості навчилися саме в нашій школі. 

     День насичений і проведений гідно. Шкода лише, що учнів було рівно третина класу. Сподіваюся, решта мають такий же корисний та збалансований відпочинок, і продавлених диванів у ваших домівках після канікул не з'явиться.

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 172 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar