Вівторок
17.09.2024
18:50
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Травень » 15 » БАТЬКАМ: за результатами батьківських зборів.
    16:32
    БАТЬКАМ: за результатами батьківських зборів.

    Шановні батьки! Жахаюча ситуація що до ігнорування батьківських зборів у 8-В класі наштовхує на підозри про ускладнення співпраці у 9 класі ( а нам знадобляться і увага , і особистий час, і взаєморозуміння!) Батьківські збори відбуваються всього 4 рази на весь навчальний рік, якщо немає іншої нагальної потреби в зустрічі, про зібрання попереджається заздалегідь. Невже неможливо побудувати свій графік так, щоб хоча б декілька разів в продовж 9 місяців поцікавитися життям класу і школи, де дитина перебуває, спілкується і розвивається більшу частину свого часу? Тим більше, що на сайті Ви  можете бачити інформацію, і можете реагувати на якусь коментарами, ставити запитання;  але є й такі питання, з яких прийти до раціональних рішень можемо лише спільно, через безпосереднє обговорення, не в блозі чи через Viber, а дивлячись одне одному в очі, висловлюючи думки, сперечаючись чи радіючи разом. Ситуації виникають різні, та й у кожного вони свої. Завжди намагаюся поставитися з розумінням, але абсолютна безучасність залишається по-за сприйняттям. Це-Ваші діти і колектив, в якому вони мають бути цілісною родиною: не загубити себе, але й бачити іншого. Адже гарні стосунки складаються з розуміння двох моментів: цінування подібностей і поваги відмінностей. Діти, справді, стараються, чого не сказати про всіх дорослих серед батьків. Усі, хто пропустив останні збори, повинні надати пояснювальну записку на ім'я  директора, вказавши причину та Вашу реакцію ("підтримую/ не підтримую")на рішення, які приймаються в класі.

    Дякую родинам, в яких батьки завжди намагаються відвідати збори та взаємодіяти з батьківським комітетом: Собакарь, Овчаренки, Кулик, Тупікіни, Клименко, Засенко, Дяченко, Олійник, Мусієць, Гула О.М., Кришталь І.В.;хоча були відсутні, але теж завжди активні- Чумак, Валуєви, Рідна І.В., Андрійко, Гуленко,Малько, Кобець. У цих батьків завжди знаходиться час і можливість подбати про своїх дітей та інших учнів класу. Вони теж приходять на збори після роботи, іноді втомлені чи не в настрої, але залишають все це за дверима  і діють заради важливої мети - створення сучасних умов навчання і розвитку дітей.

       На минулих зборах від 14.05.18 було висвітлено питання згідно заявленого Порядку денного, а також прийнято рішення що до завершення навчального року, проведення екскурсій, урочистої лінійки для паралелі 8-х класів; окремо розглянуто питання ремонту кабінету ( підготовчі роботи, поклейка шпалер, шпаклювання, лагодження окремих частин покриття підлоги), що потребує внеску 300 грн. з учня. Якщо в більшості робіт зможуть взяти участь батьки, відповідаючи за якість виконаних робіт, коштів вистачить, щоб створити фонд класу на початок наступного навчального року. Шановні батьки, слідкуйте за перебігом подій, спілкуйтеся між собою в телефонному режимі. Пам'ятайте: діти вчаться життю, в першу чергу, спостерігаючи Вас. 

    Мудрих, легких і стрімких Вам рішень! Зі сподіваннями на розуміння та співпрацю-GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 312 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 5.0/1
    Всього коментарів: 0
    avatar