Вівторок
17.09.2024
18:54
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Травень » 25 » 25 травня. Підсумки дня.
    12:40
    25 травня. Підсумки дня.

    25 травня ми зібралися всього на Свято Останнього Дзвоника і годину спілкування про наші подальші плани, зранку всі прийшли вчасно, парадні, з квітами і привітаннями, та святкову лінійку з піснями, танцями, цікавими виступами одинадцятикласників витримали не всі. Шестеро учнів класу дозволили собі розмови під час звучання гімну! Неприпустимо! Ганьба! Це практично вперше за всі роки нашого спілкування. Така поведінка дуже засмучує, тим більше, що цього разу виконання гімну було наживо, і багато хто підтримав, співаючи разом, долучаючись до акту єднання. Більшість учнів класу все ж були поряд, спілкувалися, реагуючи на номери самодіяльності та вручення відзнак і премій старшокласникам. Нажаль, доводилося розшукувати Данила, Сергія, Павла та Ростислава-видно: вчорашня розмова не закарбувалася. Коли ж прийшли в кабінет усі потрудилися: перенесли стільці, підручники, послухали основні задачі для здійснення до 31 травня. Навіть зацікавилися і зіграли в гру "Лото протилежних якостей", в ході якої з'ясували значення нових слів, проаналізували в деякій мірі стосунки в класі за рік (прикро, що серед негативних якостей були названі неповага, нахабство, байдужість, ворожнеча; в ряду з цим гарними якостями виявилися щедрість, активність, ввічливість, допитливість- сподіваюся, все це чесно.) Хоча вже змусили ще глибше замислитися над пошуком перетворення збірної таких різних людей в єдиний колектив цікавих особистостей: не однакових, але тих, хто рухається в одному напрямі, талановитих, але таких, хто цінує здібності інших, не зарозумілих, а добре освічених.

    Таким чином, граючи і мислячи в групах, хотілося хоча б трохи підготуватися до тренінгу з фінансової грамотності, який нам люб'язно обіцяє Тетяна Костянтинівна Ковальова, для наших дітей, звичайно ж, безкоштовно  30 травня з 9 години ранку ( слід взяти з собою щось поїсти і обов'язково воду, бо тренінг хоч і проходить в  ігровій формі, але триває близько 4-х годин.) Оптимальна кількість учасників- 6, записалися сьогодні лише Злата Засенко, Влада Валуєва, Наталя Гула. Можна приєднатися батькам, у кого буде така можливість. Дивно, але в учнів 8-В безліч відмовок і мінімальне бажання до дії. Можливо, запропоноване не зовсім цікаве і зрозуміле їм зараз, і вони зовсім не можуть розгледіти можливості для себе в майбутньому. Кого зацікавила інформація відгукніться в коментарях чи по телефону, щоб нам не довелося відміняти чи віддати корисний тренінг іншим. 

    Зрозумійте, що за роки довірливого і демократичного спілкування вже слід навчитися довіряти досвіду , вірити на слово і , можливо, навіть разом експериментувати. Все вище сказане стосується як дітей, так і батьків!

    Переглядів: 317 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar