Вівторок
17.09.2024
18:32
Категорії розділу
Домашнє завдання [600]
Наше життя [594]
Оголошення [422]
архів [0]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • Полтавська Гімназія № 17
  • МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
  • Полтавська міська рада
  • Підручники, скачати
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 2
    Гостей: 2
    Користувачів: 0
    Як справи 8-В ?
    Головна » 2018 » Вересень » 1 » 1 вересня. Як склався день.
    19:46
    1 вересня. Як склався день.

    Дорогі учні, ще раз вітаю вас з Днем Знань, з початком вашого навчання у дев'ятому класі. Відразу ж зазначу, що прийшли усі на свято вчасно, дуже гарні, дотримуючись основних вимог гімназії, відповідно статусу старшокласників. Приємно, що були з квітами, тож ми намагалися розшукати вчителів-предметників та привітати від класу з початком навчального року (враховуючи формат шкільного заходу і кількість локацій, це було доволі складно). Завітавши на уроки, ще раз привітайте вчителів гарними словами, а головне- вашими успіхами і готовністю сприймати навчальний матеріал. Дуже приємним був сюрприз від Сергія: він завітав до нас, щоб побачитися і привітати. Клич 9-В "Кобець!" чули усі присутні на подвір'ї; думаю, це свідчить про те, що поява Сергія на святі була несподіваною і дуже важливою для вас. Підтримуйте одне одного і пам'ятайте: сучасний світ не має кордонів для друзів, що бажають спілкуватися. Дуже вдячна батькам, які намагаються бути з нами. Цього разу таку можливість знайшли Олена Геннадіївна Шпачинська та Ірина Олександрівна Кулик.

    Була у нас і хвилююча спонтанна зустріч з батьком героя - Сергієм Степановичем Синюком, який разом з усією родиною завітав на свято скромним гостем першокласників, бо його онука, донька Дениса Синюка, -Анастасія пішла цього року до першого класу нашої гімназії відповідно до місця проживання. Приклад цих мужніх людей свідчить нам про те, що життя має властивість тривати навіть після втрат і розчарувань, і важливим вмінням людей є здатність знаходити моменти, які сповнюють радістю і вірою, коли є заради кого і чого жити, підтримувати інших.

    І на завершення, сподіваюся, корисною і цікавою стала для вас наша коротка подорож на нове підприємство з виробництва панчох і шкарпеток під Полтавою. Власником його є Олег Хардін, молодий підприємець з нашого міста, який  на власному  прикладі доводить, що економіка України розвивається, що саме молодь здатна це здійснити, і як людина відкрита і щира, прагне, щоб український бізнес ставав чесним.  

    Зазначу, що поводилися досить гарно і запитання ставили грамотні та влучні.

    Ми розпочали наш проект про професії, тож маєте перше завдання на 10 вересня: створити власний принт для шкарпеток (можна декілька варіантів, постарайтеся не використовувати ті малюнки та зображення, які ми вже побачили на виробах). Успіхів! Навчайтеся новому, не втрачайте себе в сьогоденні, шукайте себе на майбутнє!

     З Добром-GV

    Категорія: Наше життя | Переглядів: 225 | Додав: moveaheadclass | Рейтинг: 0.0/0
    Всього коментарів: 0
    avatar